Wasprogramma

Filter wasprogramma
WAS met je klas
Kinderen onder strOOm
WASdag
GedachtestrOOm
Wetenschappers onder strOOm
Studenten in de strOOm
WASklap
STEM

Masterclass Wetenschapscommunicatie

Onderzoeker zkt publiek

Jonge onderzoekers geven een korte presentatie over hun onderzoek aan een publiek dat niet vertrouwd is met hun domein. Een jury met Katleen Bracke (VRT-radio), Sakina Elkayouhi (StampMedia), Bruno Hoste (departement onderzoek, Universiteit Antwerpen) en Peter De Meyer (woordvoerder Universiteit Antwerpen) geeft meteen feedback en tips, onder het toeziend oog van moderator Sven Pichal.

Op donderdag 18 februari staat de hele namiddag in het teken van wetenschapscommunicatie. Hanne Valgaeren, winnares van de vorige Masterclass, geeft de aftrap voor de wedstrijd, waarna de acht kandidaten het woord nemen. Als uitsmijter demonstreert Ben Verhoeven met zijn FameLab presentatie hoe je een wetenschappelijk verhaal brengt in 3 minuten tijd en onthult Arnaud Zonderman (Scriptie vzw) de plannen voor een heuse PhD Cup op Canvas.

Iedereen is welkom op Campus Middelheim om kennis te maken met een waaier aan onderzoeksdomeinen maar vooral om deze jonge wolven te komen aanmoedigen en te leren van hun presentatievaardigheden!

12 februari 2015 - 13u30

18+ jaar

Waar: Universiteit Antwerpen, Campus Middelheim, gebouw A, aula A.143, Middelheimlaan 1, 2020 Antwerpen

Voor wie: voor doctoraatsstudenten en post docs

Prijs: gratis

Organisatie:  Universiteit Antwerpen