Wasprogramma

Filter wasprogramma
WAS met je klas
Kinderen onder strOOm
WASdag
GedachtestrOOm
Wetenschappers onder strOOm
Studenten in de strOOm
WASklap
STEM

KVAB Wetenschapscommunicatie-prijzen

De onderscheidingen wetenschapscommunicatie worden toegekend aan verdienstelijke onderzoekers, die bovendien uitmuntend communiceren over hun passie. De Loopbaanprijs bekroont een uitzonderlijke carrièrelange inzet in wetenschapscommunicatie. Verschillende Jaarprijzen worden toegekend aan wetenschappers of teams van onderzoekers, die een succesvolle activiteit of publicatie hebben gerealiseerd in 2013 of 2014. Ze worden uitgereikt door de Koninklijke Vlaamse Academie van België voor Wetenschappen en Kunsten en de Jonge Academie.

De laureaten worden gehuldigd in het Paleis der Academiën op woensdag 21 oktober 2015. Er wordt dan ook een publieksfavoriet gelauwerd, gekozen via een online stemming in samenwerking met EOS. Deze online stemming wordt geopend op 2 juli 2015, tijdens de Summer School Zeg ’t Eens/Let’s talk Science, waar de namen van de laureaten zullen worden bekendgemaakt.

Kandidaturen worden per associatie verzameld: ze moeten de cel wetenschapscommunicatie bereiken, ten laatste op 31 maart 2015. Meer informatie op de website van de KVAB en via barbara.desle@uantwerpen.be

kvab

 

 

 

kandidaturen: di 31 mrt - uitreiking: woe 21 okt 2015

18+ jaar

Waar: Paleis der Academieën

Voor wie: Onderzoekers met een bijzondere verdienste in wetenschapscommunicatie

Prijs: gratis

Organisatie:  Koninklijke Vlaamse Academie van België voor Wetenschappen & Kunsten
i.s.m. de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen