Wasprogramma

Filter wasprogramma
WAS met je klas
Kinderen onder strOOm
WASdag
GedachtestrOOm
Wetenschappers onder strOOm
Studenten in de strOOm
WASklap
STEM

Robocup Junior GEANNULEERD

😢🤖😷 Na grondig overleg met de partners, beslissen we om de finale van Robocup Junior die zou plaatsvinden op 25/4 af te gelasten omwille van corona. We bekeken de mogelijkheid om het evenement met een maand uit te stellen, maar deze maatregel brengt geen zekerheid met zich mee. We willen jullie dan ook niet onnodig verder belasten; het succesvolle verdere verloop van dit schooljaar komt eerst. We hopen dat jullie volgend jaar opnieuw van de partij zijn!

Over Robocup Junior:

Robocup Junior is een jaarlijkse robotwedstrijd voor jongeren van 8 tot 18 jaar oud. In teamverband kunnen ze deelnemen aan één van drie spannende disciplines, namelijk: On Stage, Redden voor beginners en Redden voor gevorderden.

RoboCup Junior stimuleert naast technische vaardigheden ook het uitwisselen van kennis, communicatie en teamwerk. De teams gaan aan de slag met robotpakketten en bouwen en programmeren tijdens het schooljaar hun robot zodat ze kunnen deelnemen aan één van de drie disciplines tijdens de wedstrijddag. De teams schaffen zelf hun robotpakket aan, waarvoor alle mogelijke materialen gebruikt mogen worden.

stem_logoLR_klein

 

zaterdag 25 april 2020

04-12 jaar
12-15 jaar
16-18 jaar

Waar: Technopolis, Mechelen

Voor wie: voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar

Prijs: gratis, inschrijven via de website

Organisatie:  Een organisatie van Artesis Plantijn Hogeschool, Artevelde Hogeschool, HoGent, Universiteit Antwerpen, Universiteit Gent, Vives en VUB i.sM; Technopolis.
www.robocupjunior.be