Wasprogramma

Filter wasprogramma
WAS met je klas
Kinderen onder strOOm
WASdag
GedachtestrOOm
Wetenschappers onder strOOm
Studenten in de strOOm
WASklap
STEM

Dag van de Wetenschap

Bereid om eens in de schoenen van een wetenschapper te stappen? Maak je graag kennis met vernieuwend en intrigerend onderzoek? Ben je benieuwd naar de mensen die werken aan een universiteit of in een laboratorium? Dan is de Dag van de Wetenschap zeker iets voor jou!

Op zondag 23 november van 11 tot 17u staan in Antwerpen en omstreken talloze wetenschappers klaar om je in te wijden in hun passies en dagelijks werk. Ze popelen om te vertellen over de haven, bamboe, zonneboten en kleine waterdiertjes. Ook de geheimen van zenuwziekten, snelgroeiende populieren, vloeibare stikstof en eclipsen delen ze maar al te graag met jou. Misschien durf je het wel aan om zelf een quadcopter te besturen, het onderwerp te zijn van een unieke sculptuur, een boodschap in geheimschrift te schrijven of oude teksten te ontcijferen? Neem gerust je grootouders, favoriete babysit en vrienden uit de jeugdbeweging mee – er zijn activiteiten voor alle leeftijden en er is voor ieder wat wils.

Op maar liefst zestien locaties kan je tijdens Dag van de Wetenschap wetenschap beleven: tien in de binnenstad en zes in de rand en buiten de stad.
Check voor het volledige programma in Antwerpen de Dag van de Wetenschap site.

 

 

23 november 2014

04-12 jaar
12-15 jaar
16-18 jaar
18+ jaar

Waar: op verschillende locaties in en rond Antwerpen

Voor wie: voor iedereen, groot en klein.


Prijs: gratis

Organisatie:  Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen
www.dagvandewetenschapantwerpen.be