Wasprogramma

Filter wasprogramma
WAS met je klas
Kinderen onder strOOm
WASdag
GedachtestrOOm
Wetenschappers onder strOOm
Studenten in de strOOm
WASklap
STEM

Vlaamse scriptieprijs

Wedstrijd – Verzilver je scriptie

Ding mee naar de Vlaamse Scriptieprijs 2015!

Ieder jaar kost het duizenden laatstejaarsstudenten bloed, zweet en tranen om een bachelor- of masterproef te schrijven. Vaak verdwijnen die scripties in een stoffige kast om nooit meer gelezen te worden. De Vlaamse Scriptieprijs wil scripties van dat droevige lot redden. Want elk sterk en relevant onderzoek verdient een breder publiek!

De Vlaamse Scriptieprijs brengt jouw scriptie onder de aandacht van kranten, dagbladen en andere media. Bovendien komt het in de Scriptiebank terecht, een visitekaartje voor je beginnende carrière!
Je maakt ook kans op mooie geldprijzen: de winnaar van de Vlaamse Scriptieprijs wint 2.500 euro, de vier overige genomineerden ontvangen 250 euro.

Schreef je een eindwerk rond pedagogie of educatie, technologie & innovatie, of exacte wetenschappen?
Ding dan ook mee naar de Klasseprijs, de Agoriaprijs en de EOS-prijs. En maak kans op een dubbele overwinning.

Hoe deelnemen?

Giet de bevindingen van je eindwerk in een opmerkelijk, vlot leesbaar artikel van max. 1.000 woorden (voor tips klik hier). Smuk dit eventueel op met foto’s en grafiekjes in een bijlage. Upload die tekst samen met je scriptie via het inschrijvingsformulier. Inschrijven kan t.e.m. 4 oktober 2015. De uitreiking neemt dit jaar plaats in Amuz (Antwerpen) i.s.m. de Universiteit Antwerpen, op 17 december 2015.

Scriptie? Thesis, masterproef, bachelorproef, eindwerk, masterscriptie, bachelorscriptie, bedrijfsproject… In groep of alleen? Allemaal welkom!

Inschrijven t.e.m. 4 oktober 2015

18+ jaar

Waar: AMUZ, Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen

Voor wie: studenten die een bachelor- of masterproef afwerkten

Prijs: gratis

Organisatie:  Meer informatie op www.scriptieprijs.be